Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найбільше роботи у Білках, так як у селі проживає більше 8000 населення, – дільничні інспектори про робочі будні

Найбільше роботи у Білках, так як у селі проживає більше 8000 населення, – дільничні інспектори про робочі будні

Найбільше роботи у Білках, так як у селі проживає більше 8000 населення, – дільничні інспектори про робочі будні
Нелегко знайти серед служб та підрозділів міліції співробітників, які б віддавали роботі стільки часу, як дільничні інспектори. Дільничні протягом тижня здійснюють тричі особисті прийоми...

Нелегко знайти серед служб та підрозділів міліції співробітників, які б віддавали роботі стільки часу, як дільничні інспектори. Дільничні протягом тижня здійснюють тричі особисті прийоми громадян.

ВІДЕО ДНЯ

Дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції старший лейтенант міліції Василь Кебелеш, лейтенанти міліції Василь Зейкан та Іван Кізляк обслуговують с.Білки та с.Імстичево. Найбільше у них роботи у Білках, так як у селі проживає більше 8000 населення. Майже кожний день до них звертаються громадяни із своїми проблемами, які дільничний повинен допомогти вирішити, – інформує Віта Горзов, речниця Іршавського РВ УМВС.

Тільки протягом однієї години на прийом до дільничного завітали троє чоловік. У жінки із присілку Зовдуновиця проблеми із сусідом, який постійно порушує межові знаки, при цьому при зустрічі ще й ображає. Вже неодноразово до дільничних зверталось подружжя, у яких склалися неприязні стосунки. Подружжя подало документи на розлучення. Однак не все так просто, за період спільного життя у них є нажите майно, є діти, а тому постійно виникають непорозуміння і потрібне втручання дільничного.

Реклама

Звичайно є і труднощі, як і в будь-якій роботі. Але дільничні інспектори відповідально ставляться до своєї справи. Нещодавно у с.Білки поселились переселенці із Криму. Молода сім′я з трьома неповнолітніми дітьми. Звісно, що їх відвідали дільничні, поцікавились, як вони влаштувались, чи непотрібна їм допомога. Для сім′ї головне, що тут на Закарпатті спокійна обстановка, діти ходять до школи.

Добре відгукується про роботу дільничних інспекторів міліції сільський голова Василь Зейкан. За його словами, дільничні постійно проводять профілактичну роботу у селі, а як стаються надзвичайні ситуації, швидко їх вирішують.

Реклама

Нещодавно на прийом у село завітав начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко та його заступник підполковник Федір Петер, щоб впевнитись, що дільничні дійсно виконують свою роботу. Адже люди на селі у першу чергу йдуть до дільничного зі своїми проблемами, а він повинен реагувати на всі звернення громадян без винятку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно