Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Професор Букінгемської школи бізнесу розповів про те, як стати успішним

Професор Букінгемської школи бізнесу розповів про те, як стати успішним

Професор Букінгемської школи бізнесу розповів про те, як стати успішним
Днями в «зеленому» корпусі вишу про те, як стати успішним і процвітати, розповідав студентам і всім охочим лектор зі світовим іменем, професор Букінгемської школи бізнесу, міжнародний консультант з...

Днями в «зеленому» корпусі вишу про те, як стати успішним і процвітати, розповідав студентам і всім охочим лектор зі світовим іменем, професор Букінгемської школи бізнесу, міжнародний консультант з управління та особистісного розвитку, автор низки книг, виданих в Англії, США, Канаді Геннадій Полонський, повідомляє Медіацентр УжНУ

ВІДЕО ДНЯ

«Дуже приємно, що ви тут зібралися з власної волі. Радує, що прийшли саме сюди -послухати мою лекцію, а не пішли попити каву, поїсти, покурити тощо. До речі, до сигарет ставлюся дуже скептично, бувало таке, що я не пускав студентів, котрі палили, на свої пари. Вважаю, куріння шкодить не тільки здоров’ю, а й вашому гаманцю. Нині пропоную першу частину лекції, а за кілька днів прочитаю наступну. Мета сьогоднішнього заняття - допомогти переміститися з того місця, де ви є, туди, куди мрієте», – каже гість.

Пан Геннадій запропонував учасникам тренінгу записати вдома 101 свою мрію: «До такого прийому часто звертаються психологи, бо, виявляється, лише близько 20 власних бажань люди готові озвучити. Ви теж спробуйте – можливо, вийде окреслити всю сотню!»

Реклама

Наголошував на тому, що в жодному разі не можна стояти на місці – потрібно рухатися. З кожним роком інформації більшає, і вона щоразу складніша. Ми повинні встигати за розвитком цього світу. «Я прожив у Великобританії 30 років і одне можу сказати точно – вчіть мову. Коли сидите вдома й кажете, що не маєте чим зайнятися – це не так! Ви принаймні можете вчити мову. Повірте – це вам знадобиться у житті стовідсотково», – емоційно переконував лектор.

Радив Геннадій Полонський учасникам тренінгу намагатися досягти саме свого успіху, а не чужого (наприклад, те, що нав’язують батьки): «Найбільша діяльність, яка приносить гроші, – це думання. Постійно треба міркувати над тою чи тою ситуацією, аналізувати свої вчинки й дії інших. Успішними можуть стати усі, але не кожен прикладає до цього максимум зусиль. Треба усвідомлювати, що, сидячи вдома з чашкою чаю, далеко не підеш. Спочатку думаємо, а тоді діємо».

Реклама

Талант, харизма й професіоналізм професора забезпечили доступність і легкість сприйняття матеріалу для різного роду слухачів. Лектор закликав студентів до постійного саморозвитку, наполегливості й віри в себе та свої сили.

Другу лекцію на тему «Критичні чинники успіху» студенти матимуть нагоду прослухати англійською мовою 5 листопада в конференц-залі УжНУ (вул. Заньковецька 89/б) о 15 годині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно