Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські митники перешкодили незаконному ввезенню запчастин та мобільних пристроїв

Чопські митники перешкодили незаконному ввезенню запчастин та мобільних пристроїв

Чопські митники перешкодили незаконному ввезенню запчастин та мобільних пристроїв
На митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів виявлено контрабанду мобільних пристроїв, одягу та автомобільних запчастин, йдеться у повідомленні інформаційно-комунікаційного відділу ГУ...

На митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів виявлено контрабанду мобільних пристроїв, одягу та автомобільних запчастин, йдеться у повідомленні інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

- 30 жовтня в зону митного контролю заїхав автомобіль з причепом, який переміщував вантаж на адресу однієї з чернівецьких фірм. За результатами зважування було виявлено суттєві розбіжності у вагових показниках, в зв’язку з чим ініційовано поглиблений огляд вантажу. Під час проведення цих заходів встановлено, що реальний вантаж відрізняється від зазначеного у товаросупровідних документах. Зокрема, згідно з документами, перевозилися профілі ПВХ для виробництва вікон, - розповідає головний державний інспектор відділу митного оформлення №4 митного посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів Віталій Майор.

У результаті спільних дій співробітників Чопського прикордонного загону та УСБУ у Закарпатській області було отримано оперативну інформацію щодо можливого ввезення до України з порушенням митних правил високоліквідних товарів. Наразі відбувається перевірка вантажу, який прибув до пункту пропуску та проводяться заходи спрямовані на встановлення кола осіб, причетних до цього правопорушення.

Реклама

Зараз складається протокол про порушення митних правил, встановлюється загальна кількість та вартість виявлених товарів.

Чопські митники перешкодили незаконному ввезенню запчастин та мобільних пристроїв – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно