Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівські школярі відпочиватимуть цілий місяць

Берегівські школярі відпочиватимуть цілий місяць
Сьогодні у залі засідань Берегівський міський голова Золтан Баб'як зустрівся з представниками освіти міста. Під час зустрічі Маріанна Пилипенко повідомила, що вихідного у п'ятницю напередодні Дня...

Сьогодні у залі засідань Берегівський міський голова Золтан Баб'як зустрівся з представниками освіти міста. Під час зустрічі Маріанна Пилипенко повідомила, що вихідного у п'ятницю напередодні Дня усіх святих або ж скороченого навчального дня у дитсадках і школах не буде. Увести вихідний навіть недоцільно, оскільки 1 листопада припадає не на робочий день, а на суботу. Про це розповів очільник Берегова на своїй сторінці у Фейсбуці.

ВІДЕО ДНЯ

Як пояснила начальник управління освіти, нещодавно проводилась нарада з керівниками освітніх установ, де і був погоджений навчальний процес на 2014-2015 навчальний рік. Зокрема, був визначений період канікул, згідно з яким осінніх канікул не буде, натомість узимку діти відпочиватимуть 30 календарних днів, що відповідає закону.

У ході розмови мер Берегова наголосив на важливості оперативного вирішення подібних питань та належного інформування батьків та вчителів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно