Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська міськрада незаконно уклала договір на закупівлю на суму понад мільйон гривень

Ужгородська міськрада незаконно уклала договір на закупівлю на суму понад мільйон гривень

Ужгородська міськрада незаконно уклала договір на закупівлю на суму понад мільйон гривень
З метою недопущення втрат бюджетних коштів, прокуратура міста Ужгорода звернулася до суду з позовом про визнання недійсним рішення комітету з конкурсних торгів та договору про закупівлю послуг за...

З метою недопущення втрат бюджетних коштів, прокуратура міста Ужгорода звернулася до суду з позовом про визнання недійсним рішення комітету з конкурсних торгів та договору про закупівлю послуг за державні кошти на суму 1 млн 320 тис грн.

ВІДЕО ДНЯ

Передувало цьому вивчення матеріалів тендерної документації з державних закупівель робіт та послуг за державні кошти, йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що всупереч вимогам ст. 16 Закону України «Про здійснення державних закупівель», членами комітету з конкурсних торгів Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, протоколом оцінки пропозиції конкурсних торгів (цінових пропозицій) у квітні поточного року затверджено переможців конкурсних торгів по всім лотам закупівель, в тому числі акцептовано пропозицію ТОВ «Ужагромікс» на суму близько 1 млн 320 тис грн та укладено договір про закупівлю послуг за державні кошти.

Реклама

Проте, прокуратура наполягає, що проведення конкурсних торгів та укладення спірного договору відбулося з порушенням вимог законодавства при здійсненні державних закупівель в частині неналежного підтвердження підприємством-переможцем наявності в останнього матеріально-технічної бази для виконання робіт, а також відсутність фінансової спроможності на їх виконання. Вказане призведе до неправомірного витрачання коштів місцевого бюджету у значних розмірах, а також порушення інтересів держави в частині створення конкурентного середовища у сфері державних закупівель і розвитку добросовісної конкуренції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно