Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові осінні канікули будуть, але відтерміновані

У Виноградові осінні канікули будуть, але відтерміновані
Влада на місцях і колективи загальноосвітніх шкіл самі вирішують, як організувати навчальний процес, зокрема стосовно канікул. Тож, на нараді директорів ЗОШ Виноградівського району вирішили...

Влада на місцях і колективи загальноосвітніх шкіл самі вирішують, як організувати навчальний процес, зокрема стосовно канікул. Тож, на нараді директорів ЗОШ Виноградівського району вирішили окреслити наступну дату шкільного відпочинку – з 3 до 9 листопада. Страйкової напруги, яка спостерігалась минулого року на Закарпатті і, зокрема, у Виноградові, не буде, оскільки всі заклади, учні, вчителі та батьки завчасно попереджені.

ВІДЕО ДНЯ

Прокоментувала стан канікулярного періоду у Виноградівському районі Оксана Добушовська , начальник відділу освіти управління освіти, молоді і спорту РДА:

- Ніхто не може обмежити права учнів на канікули. Відповідно до Закону про загальну середню освіту передбачено проведення канікул упродовж навчального року не менше 30 днів. У цьому навчальному році протягом 1 семестру осінні канікули учнів навчальних закладів району будуть. Однак внесено корективи і їх відтерміновано на один тиждень – з 3 до 9 листопада. Це зумовлено доведеними лімітами на споживання природного газу. Також від 23 жовтня в усіх навчальних закладах Виноградіщини розпочато опалювальний період. Питання температурного режиму перебуває на контролі управління освіти.

Реклама

Валерія Каналош

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно