Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Балога приписав собі високий рейтинг "Блоку Петра Порошенка" на Закарпатті

Балога приписав собі високий рейтинг "Блоку Петра Порошенка" на Закарпатті

Балога приписав собі високий рейтинг "Блоку Петра Порошенка" на Закарпатті
Кандидат у народні депутати України Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував результати як у мажоритарному, так і у багатомандатному виборчих округах. "Результат в понад 50%...

Кандидат у народні депутати України Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував результати як у мажоритарному, так і у багатомандатному виборчих округах.

ВІДЕО ДНЯ

"Результат в понад 50% підтримки говорить сам за себе. Це - оцінка нашої роботи. Як і перемога на Закарпатті "Блоку Петра Порошенка", на яку працювала уся наша команда, хоч ми і пішли самовисуванцями. А всім «друзям», які полюбляють тему "клану Балог", бажаю так само пройти мажоритарку і отримати без агітації понад 50% голосів. А також, користуючись своїм авторитетом, забезпечити впевнену перемогу пропрезидентській партії", - зазначив політик.

Результат в понад 50% підтримки говорить сам за себе. Це - оцінка нашої роботи. Як і перемога на Закарпатті «Блоку Петра Порошенка», на яку працювала уся наша команда, хоч ми і пішли самовисуванцями. А всім «друзям», які полюбляють тему «клану Балог», бажаю так само пройти мажоритарку і отримати без агітації понад 50% голосів. А також, користуючись своїм авторитетом, забезпечити впевнену перемогу пропрезидентській партії.Результат в понад 50% підтримки говорить сам за себе. Це - оцінка нашої роботи. Як і перемога на Закарпатті «Блоку Петра Порошенка», на яку працювала уся наша команда, хоч ми і пішли самовисуванцями. А всім «друзям», які полюбляють тему «клану Балог», бажаю так само пройти мажоритарку і отримати без агітації понад 50% голосів. А також, користуючись своїм авторитетом, забезпечити впевнену перемогу пропрезидентській партії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно