Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Google Maps привів іранців до Ужгорода

Google Maps привів іранців до Ужгорода
У рамках проведення заходів з протидії незаконній міграції, минулими вихідними чопські прикордонники затримали нелегалів з Азії. Завдяки завчасно отриманій інформації, чоловіка та двох дітей -...

У рамках проведення заходів з протидії незаконній міграції, минулими вихідними чопські прикордонники затримали нелегалів з Азії.

ВІДЕО ДНЯ

Завдяки завчасно отриманій інформації, чоловіка та двох дітей - 6-річну дівчинку і 4-річного хлопчика, було виявлено на ділянці відділу «Ужгород». Силами оперативної групи за 200 метрів до українсько-словацького кордону дані особи були затримані. Охоронцям кордону чоловік повідомив, що він та його діти є вихідцями з Ірану, але жодного документа при собі не мають. Також глава родини вказав, що прямували вони до Словаччини, а вже звідти планували потрапити у Австрію. Маршрут руху через кордон він спланував ще в Ірані за допомогою інтернет-сервісу Google maps, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Правопорушників було доставлено до підрозділу. В результаті медогляду встановлено, що стан здоров’я батька і дітей задовільний, скарг не висловлювали. Наразі встановлюються їхні особи. Подальшу долю затриманих визначить суд.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно