Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Валерій Лунченко телефонував Губалю з приводу тиску та погроз на сільських та міських голів

Валерій Лунченко телефонував Губалю з приводу тиску та погроз на сільських та міських голів

Валерій Лунченко телефонував Губалю з приводу тиску та погроз на сільських та міських голів
Лідер закарпатського осередку політичної партії "Народний фронт" Валерій Лунченко висловив своє ставлення до тиску з боку нинішнього керівництва області на сільських та міських голів. "Ще до...

Лідер закарпатського осередку політичної партії "Народний фронт" Валерій Лунченко висловив своє ставлення до тиску з боку нинішнього керівництва області на сільських та міських голів.

ВІДЕО ДНЯ

"Ще до сьогодні я вірив в те, що ми зуміємо провести чесні, демократичні парламентські вибори. Саме такі, які відбулися під час призидентської кампанії - без застосування адмінресурсу, коли керівники всіх рівнів спостерігають за результатами виборів з екранів телевізорів. Коли не вчиняється тиск з боку влади через адміністрації на міських чи сільських голів, медиків та викладачів", – зазначив політик у соціальній мережі Фейсбук.

"Але, на жаль, коли сьогодні мені почали надходити дзвінки з повідомленнями про те, що нинішнє керівництво краю персонально телефонує сільським та міським головам і погрожує, що в разі відмови у співпраці вони будуть обмежені в фінансуванні, я зрозумів, що мої надії були марними. Я, звісно, зателефонував голові ОДА і закликав припинити тиск і застосування адмінресу. Адже часи диктаторів в державі закінчилися, сьогодні - інша Україна. І подібні методи не найкращим чином можуть обернутся проти тих, хто має намір їх застосувати. Хоча цілком можливо, що їхня позиція і стала причиною сьогоднішніх різких кадрових змін в області", – підкреслив Валерій Лунченко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно