Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З мукачівськими міліціонерами серйозно поговорили

З мукачівськими міліціонерами серйозно поговорили
З працівниками міліції, які з 24 жовтня заступають до цілодобове чергування до дільничних та окружної виборчих дільниць, провели інструктаж начальник Мукачівського міськвідділу Віталій Шимоняк та...

З працівниками міліції, які з 24 жовтня заступають до цілодобове чергування до дільничних та окружної виборчих дільниць, провели інструктаж начальник Мукачівського міськвідділу Віталій Шимоняк та куратор відділу - начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області Валерій Шнуренко.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомила Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС, 248 правоохоронців нестимуть цілодобове чергування на дільницях, де відбуватиметься волевиявлення громадян. В день дострокових виборів до Верховної Ради України, 26 жовтня, чергуватимуть 3 слідчо-оперативні групи та мобільна група, яка реагуватиме на всі можливі порушення виборчого законодавства. «Вцілому, правоохоронців буде достатньо, аби забезпечити проведення виборів у правовому полі», - зазначив полковник міліції Віталій Шимоняк.

Окрім працівників міліції у заходах по забезпеченню охорони громадського порядку візьмуть участь і близько 200 членів громадських формувань, які активно діють у населених пунктах Мукачівщини.

Реклама

Перед початком несення служби, правоохоронці ретельно обстежать територію та приміщення виборчої дільниці, особливо приміщення для голосування, з метою виявлення підозрілих предметів чи речовин. Спільно з головою комісії перевірять наявність майна та цілісність опечатаних приміщень і сейфів, де зберігається виборча документація. Починаючи з 24 жовтня, правоохоронці будуть знаходитись безпосередньо на виборчих дільницях, де в цілодобовому режимі забезпечуватимуть охорону громадського порядку, дотримання законності волевиявлення громадян та схоронність бюлетенів.

В свою чергу начальник Мукачівського міськвідділу Віталій Шимоняк запевнив, що працівниками міліції буде забезпечено належний правопорядок на всіх дільничних та оружній виборчих дільницях, які розташовані на території обслуговування відділку. А на всі порушення громадського порядку та виборчого законодавства буде негайне реагування працівниками органів внутрішніх справ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно