Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівщина вшанувала визволителів Закарпаття (ФОТО)

Тячівщина вшанувала визволителів Закарпаття (ФОТО)
Сьогодні, 23 жовтня, до Тячівського району урочисто передали головні атрибути естафети пам’яті, яка проводиться на Україні в рамках відзначення 70-ї річниці визволення нашої держави від фашистських...

Сьогодні, 23 жовтня, до Тячівського району урочисто передали головні атрибути естафети пам’яті, яка проводиться на Україні в рамках відзначення 70-ї річниці визволення нашої держави від фашистських загарбників. Крім того, в цей день Тячів відзначив визволення міста від фашистських окупантів.

ВІДЕО ДНЯ

З цієї нагоди у Тячеві відбулось покладання квітів до пам’ятника Степанові Вайді і обеліску воїнам визволителям у міському парку. В урочистому заході прийняли участь представники місцевої влади, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, служб, установ та організацій району, громадськість, мовили у прес-службі Тячівської райдержадміністрації.

Очолили колону голова Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Губаль, який перебував у районі з робочим візитом, голова Тячівської районної державної адміністрації Петро Голубка, голова районної ради Михайло Данилюк, завідувач відділу міської ради Василь Хайнас. В перших рядах також крокували ветерани Великої Вітчизняної війни: Лідія Гайналій, Василь Дан, Іван Калинюк, Петро Селіванов, а також учасник антитерористичної операції Віктор Бокоч.

Реклама

З важливою датою в історії української держави учасників урочистостей привітав в.о. першого заступника голови Тячівської райдержадміністрації Богдан Макусій. Зокрема він наголосив на важливості пам’яті про подвиг ветеранів та всіх полеглих у роки Великої Вітчизняної війни, що набуло особливої актуальності у зв’язку із подіями на Сході країни. Адже сьогодні українські військовослужбовці в зоні АТО повторюють подвиг героїв війни, в ім’я миру на нашій землі.

Відтак, у міському парку відбулась урочиста передача символів Всеукраїнської естафети пам’яті "Слава визволителям України". Очолили делегацію сусіднього району заступник голови Рахівської райдержадміністрації Віктор Турок та голова Рахівської районної ради ветеранів Михайло Руснак. Приймав атрибути голова Тячівської районної організації ветеранів Іван Влад.

Реклама

Активну участь в організації урочистих заходів прийняли відділ внутрішньої політики апарату райдержадміністрації (начальник - Любов Немеш), організаційний відділ (заступник керівника апарату, начальник - Євгенія Славна) та відділ культури (начальник - Василь Гудак).

Тячівщина вшанувала визволителів Закарпаття (ФОТО) – 01
Тячівщина вшанувала визволителів Закарпаття (ФОТО) – 02
Реклама
Тячівщина вшанувала визволителів Закарпаття (ФОТО) – 03
Тячівщина вшанувала визволителів Закарпаття (ФОТО) – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно