Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє іршавських школярів пограбували тютюновий кіоск

Троє іршавських школярів пограбували тютюновий кіоск
На вулиці вже була ніч, коли правоохоронці Іршавського райвідділу помітили при виїзді із м.Іршава неподалік АЗС хлопчаків на велосипедах із великими торбами. Звісно, правоохоронці поцікавились у...

На вулиці вже була ніч, коли правоохоронці Іршавського райвідділу помітили при виїзді із м.Іршава неподалік АЗС хлопчаків на велосипедах із великими торбами. Звісно, правоохоронці поцікавились у хлопців, чому вони у такий пізній час на вулиці, і з такими великими торбами. Неповнолітні почали нервувати, і працівники міліції викликали їхніх батьків. У подальшому в присутності матерів правоохоронці оглянули торби, у яких виявили тютюнових виробів на суму близько 24000 грн, детектор для перевірки грошей, калькулятор, касовий апарат та готівку у сумі 400 грн.

ВІДЕО ДНЯ

Після цього хлопці почали розповідати про свої нічні пригоди, від яких батьки були шоковані. Напередодні вони домовились між собою поїхати на ринок у м.Іршава, щоб скоїти крадіжку з кіоску тютюнових виробів. Все йшло за планом. Хлопці приїхали із с.Кам′янське до Іршави на велосипедах, які залишили біля сміттєвих ящиків, а далі без перешкод потрапили на територію ринку до кіоску. Один відігнув металеву решітку на кіоску, видавив скло на вікні, а інший проник всередину, звідки подавав сигарети та інші матеріальні цінності. Все викрадене спакували до поліетиленових пакетів і пішли до залишених ними велосипедів. Частину викраденого сховали у сміттєвих ящиках, а сигарети в трьох мішках та двох пакетах взяли з собою й направились додому у с.Кам′янське. Однак біля АЗС при виїзді з міста їх помітили міліціонери, розповіла Віта Горзов з Іршавського РВ УМВС.

Під час досудового розслідування хлопчаки вину у вчиненому визнали повністю та щиро розкаялися. Ці обставини судом було враховано при призначенні міри покарання. Відтак за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) неповнолітніх зловмисників було засуджено до 3-х років позбавлення волі. Та вони по місцю проживання та в школі характеризуються позитивно і злочин скоїли вперше, тож суд їх звільнив від покарання, встановивши іспитовий термін кожному.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно