Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Радіаційний вантаж зупинили на кордоні

Радіаційний вантаж зупинили на кордоні
Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області в пункті пропуску через державний кордон «Чоп (Тиса)» виявлено порушення вимог природоохоронного...

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області в пункті пропуску через державний кордон «Чоп (Тиса)» виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, норм і правил екологічної та радіаційної безпеки у пунктах пропуску через державний кордон України та в зоні діяльності митниць призначення і відправлення. Зокрема, мав місце випадок несанкціонованого перевезення через державний кордон вантажу «матеріал для виробництва кераміки (циркосіл, склоемаль)» загальною вагою 20,94 т з перевищенням встановлених радіаційних показників, йдеться у повідомленні Державної екологічної інспекції у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

З метою попередження ввезення на територію України вище зазначеного вантажу без відповідних товаро-супровідних та дозвільних документів, наявність яких передбачено чинним законодавством України, автомобіль було повернуто вантажовідправнику в Італію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно