Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські націоналісти не перебувають під "дахом" Віктора Балоги

Закарпатські націоналісти не перебувають під "дахом" Віктора Балоги

Закарпатські націоналісти не перебувають під "дахом" Віктора Балоги
Націоналістичне об'єднання "Карпатська Січ" спростувала чутки щодо причетності їхніх активістів до відомих закарпатських політиків. "З самого початку існування СПО "Карпатська Січ" чиє тільки...

Націоналістичне об'єднання "Карпатська Січ" спростувала чутки щодо причетності їхніх активістів до відомих закарпатських політиків.

ВІДЕО ДНЯ

"З самого початку існування СПО "Карпатська Січ" чиє тільки "кришування" нам не приписували: Ратушняки, Балоги, а зараз уже й Щадеї. Організація, яка діє, не узгоджуючи свої плани з політичними фігурами, не може не зазнавати всебічних утисків, у тому числі й інформаційних.

У зв'язку з різного роду наклепами та поширенням дезінформації серед мешканців краю твердо заявляємо : ми є громадською, аполітичною структурою. Ми захищаємо інтереси українців поза політичними угрупуваннями, адже наша мета - фізичне та духовне виховання молодих поколінь.

Реклама

При цьому ми не обмежуємо права кожного з активістів підтримувати ту чи іншу політичну партію.

Ми проводимо різноманітні спортивні турніри, військові вишколи, марши Героїв, культурно-просвітницькі та екологічні акції, поширюємо питання донорства, реалізовуємо волонтерські програми, допомагаємо дітям-сиротам, а зараз доводиться і воювати на Сході задля добробуту українського народу та збереження цілісності нашої Батьківщини. Політика - не наша прерогатива.

Реклама

Тож просимо українців не піддаватись на провокативні заяви осіб, які намагаються дезорієнтувати народ з ціллю власної наживи на ньому. А тим, хто сіє брехню, наше "дружнє послання" : не хочете робити щось самі - не заважайте іншим. Бо обмовляти завжди простіше, ніж самому брати себе в руки і діяти.

Січовики до останнього йтимуть під прапором національної ідеї, не дивлячись на те, які прапори матиме мінлива влада", - йдеться у заяві організації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно