Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція відзвітувалась по розслідуванні фактів підкупу виборців у населених пунктах Ужгородщини

Міліція відзвітувалась по розслідуванні фактів підкупу виборців у населених пунктах Ужгородщини

Міліція відзвітувалась по розслідуванні фактів підкупу виборців у населених пунктах Ужгородщини
Керівництво Ужгородського РВ УМВС області створило постійно діючу групу документування порушень, пов’язаних з передвиборчою агітацією та виборами народних депутатів України. Так, станом на 21...

Керівництво Ужгородського РВ УМВС області створило постійно діючу групу документування порушень, пов’язаних з передвиборчою агітацією та виборами народних депутатів України.

ВІДЕО ДНЯ

Так, станом на 21 жовтня до Ужгородського РВ УМВС надійшло 7 повідомлень про можливі підкупи виборців у населених пунктах Ужгородщини. Вся інформація була перевірена і поки жодна свого підтвердження не знайшла. Цьому питанню на даний час приділено особливу увагу, – зазначає Ганна Дан, речниця Ужгородського РВ УМВС.

Керівництвом Ужгородського РВ УМВС області створено постійно діючу групу документування порушень, пов’язаних з передвиборчою агітацією та виборами народних депутатів України, яка складається із досвідчених працівників міліції.

Реклама

- Нагадую, що 14 жовтня ц.р. Верховна Рада України ухвалила урядовий закон про внесення змін до Кримінального кодексу України – про посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян, - зазначає т.в.о. начальника Ужгородського РВ УМВС капітан міліції Олександр Боднарчук.

Тому керівництво Ужгородського райвідділу переконливо просить свідомих громадян, якщо їм відомі факти порушення виборчого права на території Ужгородського району, негайно повідомляти Ужгородський РВ УМВС за тел.(0312)-63-86-81 чи 102.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно