Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Добровольців лікувати стане легше (ФОТО)

Добровольців лікувати стане легше (ФОТО)
Закарпатські та австрійські активісти подарували українським добровольцям автомобіль швидкої допомоги. Про це повідомили у групі "Закарпатські волонтери батальйону "Донбас" у Фейсбуці. "До речі,...

Закарпатські та австрійські активісти подарували українським добровольцям автомобіль швидкої допомоги. Про це повідомили у групі "Закарпатські волонтери батальйону "Донбас" у Фейсбуці.

ВІДЕО ДНЯ

"До речі, ім'я машини - “Вікторія”. Бойове ім'я їй дали патpioти з UKROP Austria.

Протягом двох тижнів хлопці з різних автомобільних майстерень безкоштовно допомагали нам зробити з нашої “Вікторії” надійну бойову подругу. Ними була проведена величезна робота. Дякуємо хлопцям, якi зробили повну дiагностику, ремонт усiєї паливної системи, поміняли масло та фільтри. Ще було відремонтовано ходову частину, пічку, встановлення кріплення для запасного колеса, в результаті чого довелося переварювати вихлопну трубу. Тільки в останній день, коли нам потрібно було бути вже у дорозі, був відремонтований генератор, проведена остаточна комп'ютерна діагностика та усунуті останні недоліки. Окрім цього "Вікторія" отримала у дарунок нові зимові чоботи (зимову гуму) від підприємця з Хустського р-ну.

Реклама

У "Вікторію" ми запакували гостинці від UKROP Austria та мешканців міста Ужгорода.

Наш кінцевий пункт призначення - Київ. У Києві в машину має бути встановлене все необхідне медичне обладнання. Роботу по встановленню медичного обладнання буде вести начмед батальйону "Донбас" - Марч.

Реклама

По дорозі до кінцевого пункту призначення ми мали заїхати до селища Володимирець Рівненської області.

Шлях до селища для нас виявився непростим, оскільки навігатор повів нас не по основній дорозі. Дорога була з каміння по який можливо було рухатись максимум 15-20 км за годину. Було таке враження, що ця дорога пам'ятає Тараса Григоровича Шевченко. Спочатку це було весело. Через годину ми почали панікувати. Я намагався заспокоїти Миколу, відволікаючи його увагу на красивий місяць та просто неймовірний схід сонця. Але ми такі доїхали до селища, де волонтери довантажили “Вікторію” продуктами харчування для хлопців батальйону “Донбас”.

Під Києвом ми заїхали до одного з місць дислокації батальйону “Донбас”, де розвантажили теплий одяг, продукти харчування та гітару від Віктора з Австрії.

Реклама

У Києві зустрілися з Марчем та передали йому “Вікторію”. У зв'язку з тим, що ми запізнювалися на потяг, зустріч була на жаль короткою.

Сподіваємось, що “Вікторія”, як і “Ужгород-1” врятує не одне життя", - розповіли волонтери.

Добровольців лікувати стане легше (ФОТО) – 01
Добровольців лікувати стане легше (ФОТО) – 02
Добровольців лікувати стане легше (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно