Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Виноградівської РДА зустрівся із сім’ями військовослужбовців, рідні яких перебувають у зоні АТО

Голова Виноградівської РДА зустрівся із сім’ями військовослужбовців, рідні яких перебувають у зоні АТО

Голова Виноградівської РДА зустрівся із сім’ями військовослужбовців, рідні яких перебувають у зоні АТО
21 жовтня у великому залі Виноградівської райдержадміністрації відбулася зустріч голови райдержадміністрації Віталія Любки з сім'ями військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО, а також родичами...

21 жовтня у великому залі Виноградівської райдержадміністрації відбулася зустріч голови райдержадміністрації Віталія Любки з сім'ями військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО, а також родичами загиблих. Участь в засіданні круглого столу взяли перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Бажура, керівник апарату РДА ЄлізаветаАрвай, заступник міського голови Василь Ціцей, начальник Держземагенства у Виноградівському району Юрій Брич, представники Іршавсько-Виноградівськогорайвіськомату, керівники органів місцевого самоврядування та структурних підрозділів райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Голова райдержадміністрації Віталій Любка підкреслив, що метою зустрічі було вивчення стану справ та вирішення проблемних питань військовослужбовців та членів їх сімей, задля чого, в рамках своїх повноважень, райдержадміністрацією вживатимуться всі можливі заходи. Для комплексної роботи з вирішення питань при райдержадміністрації створена робоча група, – йдеться в повідомленні Виноградівської РДА.

В ході зустрічі виступили матері та дружини військовослужбовців, які озвучили проблемні питання, над вирішенням яких повинні працювати спільно військкомат та влада району, також обговорено питання щодо надання матеріальної допомоги на лікування поранених, надання юридичних консультацій, вирішення земельних питань, визнання статусу учасників антитерористичної операції, надання державної соціальної допомоги, вирішення питання пільг, оздоровлення родин у санаторіях краю та ін.

Реклама

Цілком слушною була пропозиція Підвиноградівського сільського голови Андрія Деяка щодо створення в районі громадської організації з військовослужбовців та учасників АТО, адже гуртом і питання вирішувати легше.

За підсумками зустрічі головою райдержадміністрації було дано ряд доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування щодо подальшої організації роботи з вирішення проблемних питань мобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей.

Реклама

Відтепер такі зустрічі ініціюватимуться в райдержадміністрації частіше. Вже найближчим часом відбудеться зустріч голови районної державної адміністрації з сім'ями мобілізованих, які проживають на території району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно