Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Кандидатка у депутати із Закарпаття увійшла у ТОП-5 найгарніших мажоритарниць (ФОТО)

Кандидатка у депутати із Закарпаття увійшла у ТОП-5 найгарніших мажоритарниць (ФОТО)

Кандидатка у депутати із Закарпаття увійшла у ТОП-5 найгарніших мажоритарниць (ФОТО)
В парламент балотується чимало розумних і привабливих жінок. Напередодні виборів до Верховної Ради видання вирішило привернути увагу до гендерного питання складу парламенту нової каденції. Як...

В парламент балотується чимало розумних і привабливих жінок.

ВІДЕО ДНЯ

Напередодні виборів до Верховної Ради видання вирішило привернути увагу до гендерного питання складу парламенту нової каденції. Як пишуть журналісти, за даними "Опори", жінки мало представлені в мажоритарних округах, всього 12,9%.

На думку авторів видання, краса в законодавчому органі України не тільки врятує світ, але також зменшить кількість конфліктних ситуацій і зробить соціальні гарантії населення стабільніше.

Реклама

Отже, імена 5 найкрасивіших і талановитих жінок, що йдуть сьогодні підкорювати парламент країни по одномандатних округах.

ТОП-5 найкрасивіших кандидаток відкриває Альона Дегрик. Двадцятишестирічна власниця юридичної компанії LeoPartners LLC Алена Дегрик – кандидат по одномандатному округу № 220 у Києві. Народилася Альона 17 грудня 1987-го в місті Одесі. Має дві вищі освіти і зараз закінчує третю. За результатами рейтингу ЮрГазета входить в ТОП 100 професійних юристів України, висунута партією Сергія Тігіпка "Сильна Україна".

Реклама
Кандидатка у депутати із Закарпаття увійшла у ТОП-5 найгарніших мажоритарниць (ФОТО) – 01

Друге місце в списку одержала Ніколетта Сабов, яка балотується по 68-му округу, що в Закарпатській області. Ніколетта народилася 26 квітня 1983 року в місті Берегово Закарпатської області. У Ніколетти дві вищі освіти. Працює продюсером міжнародного відділу ТОВ "Національні інформаційні системи", телеканал ІНТЕР, безпартійна.

Кандидатка у депутати із Закарпаття увійшла у ТОП-5 найгарніших мажоритарниць (ФОТО) – 02
Реклама

На 3-му місці рейтингу Ольга Омельчук, член партії "Сила людей", балотується по 189-му округу, Хмельницька область. Народилася 12 червня 1981 року в місті Екібастуз, Павлодарської області Казахської республіки. У неї дві вищі освіти. У минулому Ольга – мер міста Нетішин, координатор волонтерської програми "Майдан. Медики", координувала роботу волонтерів-медиків на Майдані в Києві, а потім у зоні АТО в Луганській області. З вересня добровольцем служить у складі батальйону територіальної оборони "Київ – 12".

Кандидатка у депутати із Закарпаття увійшла у ТОП-5 найгарніших мажоритарниць (ФОТО) – 03

Четвертою у рейтингу стала Анна Горкун. Анна балотується по 184-му одномандатному виборчому округу, Херсонська область. Кандидатка народилася 12 червня 1982 року в Києві. У Альони дві вищі освіти. Протягом останніх трьох років працює заступником директора ПАТ "Дім марочних коньяків "Таврія" в Новій Каховці.

На п'ятому місці кандидатка в народні депутати Людмила Гілюн, висунута партією "Солідарність жінок України" по мажоритарному округу №147 в Полтавській області. Людмила народилася 6 квітня 1989 в селі Піщане Полтавської області, освіта вища.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно