Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В честь визволення краю від фашистських окупантів, на Іршавщині відбудуться урочистості

В честь визволення краю від фашистських окупантів, на Іршавщині відбудуться урочистості

В честь визволення краю від фашистських окупантів, на Іршавщині відбудуться урочистості
З метою належного вшанування подвигу українського народу в роки Великої Вітчизняної війни та 70-ї річницї визволення нашого краю від фашистських окупантів, сьогодні відбулося чергове засідання...

З метою належного вшанування подвигу українського народу в роки Великої Вітчизняної війни та 70-ї річницї визволення нашого краю від фашистських окупантів, сьогодні відбулося чергове засідання оргкомітету щодо відзначення цієї дати. Провів засідання керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк.

ВІДЕО ДНЯ

Члени організаційного комітету обговорили план-сценарій проведення заходу. Зокрема, 24 жовтня о 14 00 к.ч. в центрі міста заплановано провести мітинг, де керівництво району, ветерани війни, громадськість урочисто покладуть вінки та корзини квітів до Пам’ятника воїнам-визволителям. Крім цього, за інформацією сайту Іршавської РДА, для допитливих школярів та всіх бажаючих будуть відкриті двері районного історико-краєзнавчого музею у РБДТ м. Іршава.

Також, згідно плану проведення урочистостей, під час мітингу відбудеться передача символів естафети пам’яті «Слава визволителям України», які прийматимуть ветерани Іршавщини від своїх побратимів із Хустського району, а потім передадуть визволителям з Виноградівщини.

Реклама

Всіх бажаючих жителів Іршавщини запрошуємо взяти участь у відзначенні події семидесятирічної давності та вшануванні тих, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – життя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно