Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Громадяни Росії поповнюють закарпатський бюджет

Громадяни Росії поповнюють закарпатський бюджет
Протягом дев’яти місяців 2014 року до ГУ Міндоходів у Закарпатській області звернулось 276 іноземних громадян для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків. Як свідчить...

Протягом дев’яти місяців 2014 року до ГУ Міндоходів у Закарпатській області звернулось 276 іноземних громадян для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків.

ВІДЕО ДНЯ

Як свідчить аналіз, серед них 31% - громадяни Російської Федерації, 13% - Угорщини, 7% - Італії. За словами фахівців відомства, звертаються також громадяни таких країн, як Сирія, Бразилія, Болівія тощо, йдеться у повідомленні інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

За відповідний період минулого року до Головного управління звернулось 469 іноземців. З них у 2013 році 42% звернень надійшло від громадян Російської Федерації, 19% - Угорщини, та по 4% - Чехії та Румунії.

Реклама

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертають увагу на те, що іноземці та особи без громадянства подають облікову картку фізичної особи - платника податків до територіальних органів доходів і зборів України. А іноземці та особи без громадянства, які мають посвідку на постійне проживання або посвідку на тимчасове проживання в Україні, можуть реєструватись як платники податків у державних податкових інспекціях у районах, містах, об’єднаних державних податкових інспекціях, що відповідають місцю проживання в Україні, зазначеному в посвідці. Це передбачено пунктом 2 розділу VII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, затвердженого наказом Міндоходів від 10 грудня 2013 року №779.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно