Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спільна біда об’єднала берегівчан (ФОТО)

Спільна біда об’єднала берегівчан (ФОТО)
Вчора відбулася передача гуманітарної допомоги 128-й окремій гвардійсько гірсько-піхотній бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України (м.Мукачево) від Берегівщини. На прохання...

Вчора відбулася передача гуманітарної допомоги 128-й окремій гвардійсько гірсько-піхотній бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України (м.Мукачево) від Берегівщини.

ВІДЕО ДНЯ

На прохання райдержадміністрації про допомогу армії відгукнувся і діаконічний відділ Управління Закарпатської реформатської церкви та особисто його керуючий Бейла Нодь. За їх допомоги, наша 128 бригада отримала теплий одяг та взуття, а також продукти харчування.

Активно сприяли у підготовці гуманітарного вантажу Берегівська райспоживспілка та ПрАТ «Берегкар’єр», повідомили у Берегівській РДА.

Реклама

До благородної справи долучилася і Берегівська райдержадміністрація. Провівши благодійну виставку-аукціон робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, на виручені кошти закуплено термобілизну для військових 128 бригади.

- Ми щиро вдячні усім благодійникам: діаконічному відділу Управління Закарпатської реформатської церкви та його керуючому Бейлі Нодю, Берегівській райспоживспілці, ПрАТ «Берегівський кар’єр». Вдячні митцям, які віддали свої твори для аукціону і всім, хто прийняв у ньому участь.

Реклама

Благодійність і прагнення робити добро – ось що зараз нас об’єднує і повинно об’єднувати надалі. Ми всі - велика українська родина і не має бути наших і «ваших». Ми - усі свої. Тому радує, що Берегівщина активно підтримує українських військових, які мужньо захищають рідну землю - наголосив в.о. голови Берегівської райдержадміністрації Віталій Матій.

Спільна біда об’єднала берегівчан (ФОТО) – 01
Спільна біда об’єднала берегівчан (ФОТО) – 02
Реклама
Спільна біда об’єднала берегівчан (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно