Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд виніс вирок у резонансній справі Павла Нагірного

Суд виніс вирок у резонансній справі Павла Нагірного
У травні 2014 року прокуратура Закарпатської області направила до суду обвинувальний акт у резонансній справі Павла Нагірного. Досудовим розслідуванням встановлено, що Павло Нагірний, перебуваючи...

У травні 2014 року прокуратура Закарпатської області направила до суду обвинувальний акт у резонансній справі Павла Нагірного.

ВІДЕО ДНЯ

Досудовим розслідуванням встановлено, що Павло Нагірний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки "Mitsubishi Pajero" на 68 км об’їзної дороги м. Хуст, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України – виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Daewoo Nexia GIX» за кермом якого була 32-річна жінка, а пасажирами – троє дітей.

Внаслідок трагічної ДТП жінка та її 7-річна донька загинули, а інші діти отримали серйозні травми. Натомість Павло Нагірний не зазнавши будь-яких серйозних тілесних ушкоджень, покинув місце трагедії. В подальшому він намагався різними методами уникнути правосуддя і навіть переховувався в Угорщині де його було знайдено та екстрадовано в Україну.

Реклама

Сьогодні ж стало відомо, що суд виніс вирок по цій справі.

"Поставлено крапку у голосній справі "Нагірного" - вісім років позбавлення волі", – зазначив речник УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно