Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Група злочинців створила підприємство, яке допомагало списувати гроші з банківських карток

Група злочинців створила підприємство, яке допомагало списувати гроші з банківських карток

Група злочинців створила підприємство, яке допомагало списувати гроші з банківських карток
Ужгородською міжрайонною прокуратурою затверджений та скерований до суду обвинувальний акт стосовно групи осіб за ч.3 ст.185, ч.3 ст.190, ч.2 ст.200 та ч.2 ст.292 КК України за фактами крадіжок,...

Ужгородською міжрайонною прокуратурою затверджений та скерований до суду обвинувальний акт стосовно групи осіб за ч.3 ст.185, ч.3 ст.190, ч.2 ст.200 та ч.2 ст.292 КК України за фактами крадіжок, шахрайства, незаконних дій з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, а також пошкодження об'єктів нафтопродуктопроводів, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин: «Нами спільно з працівниками Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області розкриті ряд злочинів, вчинених за попередньою змовою групою із 4 осіб. Йдеться про крадіжку з карток понад 70 тисяч гривень. Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб, з метою заволодіння чужим майном шляхом обману, зареєстрували приватне підприємство з діяльністю туристичних агентств. За допомогою POS-терміналу одного з комерційних банків України вони ввели, одержані злочинним шляхом, персональні дані банківських карток іноземних комерційних банків, належних громадянам різних країн світу для списання коштів за надання послуг у сфері туризму. При цьому вказані особи ніколи навіть не приїжджали на територію України».

Крім цього, ця ж злочинна група осіб, протягом поточного та минулого років здійснювала крадіжки нафтопродукту шляхом пошкодження нафтопроводу ДП "Прикарпатзахідтранс" на території Ужгородського району. Таким чином зловмисникам вдалося викрасти дизельне пальне на суму понад 90 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно