Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гендиректор "Говерли": "Ультрас менше підтримують команду, ніж звичайні уболівальники"

Гендиректор "Говерли": "Ультрас менше підтримують команду, ніж звичайні уболівальники"

Гендиректор "Говерли": "Ультрас менше підтримують команду, ніж звичайні уболівальники"
Генеральний директор "Говерли" в інтерв'ю розповів про передматчеві розклади з "Динамо" і озвучив позицію клубу щодо ультрас. - Іван Тіборович, багатьох цікавить питання, чи зможуть у...

Генеральний директор "Говерли" в інтерв'ю розповів про передматчеві розклади з "Динамо" і озвучив позицію клубу щодо ультрас.

ВІДЕО ДНЯ

- Іван Тіборович, багатьох цікавить питання, чи зможуть у матчі з Динамо грати орендовані у киян гравці?

- Ми завжди з "Динамо" домовляємося так, що вони будуть грати. Це в інтересах динамівців і нашого клубу, адже футболісти повинні грати. Грати будуть всі, крім Ягодінскіса, який отримав дві жовті картки в попередній грі, тому матч із Динамо буде пропускати через дискваліфікацію.

Реклама

- Позиція клубу з матчу Кубка України залишається незмінною? "Говерла" планує бойкотувати матч у Харкові?

- Зараз команда налаштовується на поєдинок з "Динамо", а вже далі будемо готуватися до матчу проти "Металіста", адже не все ще втрачено. Спортивний принцип зберігся, ми зіграли внічию. Щодо заяв президента і тренера про можливий бойкот, то тут треба мати на увазі, що у всіх є емоції, всі живі люди і їх теж треба зрозуміти. У нас мабуть більше помилок допускають судді, ніж керівництво клубу та тренерський штаб. Наші арбітри досить часто помиляються, і думаю, це все не так робиться через якісь упередження до нашого клубу, оскільки рівень суддівського корпусу не відповідає європейському рівню.

Реклама

- Керівництво клубу засудило поведінку фанатів. Була проведена роз'яснювальна робота з уболівальниками? Були проведені зустрічі з представниками ультрас із цього приводу?

- Роз'яснювальна робота з ультрас завжди проводиться, і ми завжди йшли їм назустріч. Хоч їх у нас не настільки багато, як в інших клубах, але користі від них не дуже. На західній та східній трибунах більше підтримують нашу команду, ніж ці десятки, а може сотні ультрас. На жаль, від них клуб несе великі витрати, які не можемо собі дозволити. Ми не настільки багатий клуб, як інші, щоб на них не звертати увагу. На жаль, є такі моменти, коли вони вискакують на поле, кидають в технічну зону петарди і різні предмети, за що нас карає Федерація футболу, але не тільки ФФУ з цим бореться, але і УЄФА і ФІФА. Я вважаю, що це неприпустимо.

У нас ще до ремонту нашого стадіону були і працювали камери спостереження, які відповідають всім вимогам інфраструктури стадіонів не тільки України, але і УЄФА і ФІФА. Камери працюють і доглядають за всіма секторами стадіону. Порушники вже притягуються до відповідальності. У нас є фотографії тих людей, які вискакували на футбольне поле, складено протоколи. Коли буде рішення КДК з нашого останнього матчу, коли вони вибігали на поле і кидали різні предмети, ми будемо їх залучати до відповідальності. Пересічні вболівальники нас підтримують в цьому, адже люди приходять на стадіон з дітьми, а те, що роблять ультрас, тільки лякає людей. Ви бачили, що творилося у Львові, все ж підтримка була, а один інцидент може призвести до покарання з боку УЄФА.

Реклама

Нагадаємо, що у зв'язку з останніми подіями триває суперечка між уболівальниками та керівництвом футбольного клубу "Говерла".

Олексій Здебський

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно