Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла" зніметься з чемпіонату України?

"Говерла" зніметься з чемпіонату України?
На прес-конференції, яка відбулась 15 жовтня, президент футбольного клубу «Говерла» зробив гучну заяву, яка стосується посягання на четверте футбольне поле «Авангарду» та стадіону загалом, зазначили...

На прес-конференції, яка відбулась 15 жовтня, президент футбольного клубу «Говерла» зробив гучну заяву, яка стосується посягання на четверте футбольне поле «Авангарду» та стадіону загалом, зазначили у інформаційному відділі ужгородського команди.

ВІДЕО ДНЯ

«Так, погоджуюсь, ще кілька років тому на четвертому полі стадіону «Авангард» росли чагарники, територія була запущена. Чому ми облаштували це поле не 10 років тому? А тому що грошей не було. Тепер ми майже привели його до ладу, витративши не багато і не мало - 54 тисячі гривень. Справді, це не наша територія, але мені ніколи на думку не могло прийти, що землю, яка по цей бік огорожі «Авангард» ми повинні ще й випрошувати у міської ради. Це абсурд. Тому, порадившись із власником футбольного клубу «Говерла» Нестором Шуфричем, ми вимагаємо скасування усіх рішень сесій міської ради щодо відчуження земель стадіону «Авангард» до 1 грудня поточного року. В іншому випадку, я запевняю вас, ми повернемо стадіон у комунальну власність міста. Наступним кроком розглядатиметься питання про зняття «Говерли» з розіграшу чемпіонату».

Нагадаємл, що футбольна громадськість обласного центру незадоволена тим, що на одному з полів стадіону можуть встановити льодову ковзанку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно