Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Щоб залагодити вигадану псевдоміліціонером справу відносно сина, пенсіонерка віддала всі свої заощадження

Щоб залагодити вигадану псевдоміліціонером справу відносно сина, пенсіонерка віддала всі свої заощадження

Щоб залагодити вигадану псевдоміліціонером справу відносно сина, пенсіонерка віддала всі свої заощадження
Обідньої пори на мобільний телефон ужгородської пенсіонерки надійшов дзвінок від незнайомця з невідомого номера телефону, який представився правоохоронцем. Однак якого саме міськрайоргану, не...

Обідньої пори на мобільний телефон ужгородської пенсіонерки надійшов дзвінок від незнайомця з невідомого номера телефону, який представився правоохоронцем. Однак якого саме міськрайоргану, не уточнив. Пройдисвіт сказав, що син жінки пошкодив чужий ноутбук, і для відшкодування матеріального збитку необхідно переказати 6300 гривень на картковий рахунок, номер якого повідомив.

ВІДЕО ДНЯ

Пенсіонерка поспіхом зібрала всі свої заощадження – 995 гривень, які перерахувала через термінал одного з відомих банків на рахунок зловмисника, – повідомляє Діана Дорогій, речниця Ужгородського МВ УМВС.

Шановні громадяни! Будьте обережні! Не вірте шахраям, ким би вони не представлялися і що б не говорили. Якщо вам телефонують і називаються працівником міліції, кажучи, що ваш родич скоїв правопорушення, відразу зателефонуйте на «102» і поцікавтеся, чи це справді так. Заодно дізнайтеся, чи працює в міліції такий-то працівник, як назвався незнайомець. А головне — відразу телефонуйте родичеві, про якого йдеться, і поцікавтесь, чи все в нього в порядку. І в жодному разі нікому не давайте грошей! Цим ви або убезпечите себе від шахраїв, або, якщо «вимагач» дійсно є працівником міліції, допоможете очистити наші лави від випадкових людей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно