Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бунт школярів через канікули повториться?

Бунт школярів через канікули повториться?
Влада на місцях і колективи самих навчально-виховних закладів вирішують, як організувати навчальний процес, зокрема і стосовно канікул – на цьому наголосив голова Закарпатської ОДА у середу, 15...

Влада на місцях і колективи самих навчально-виховних закладів вирішують, як організувати навчальний процес, зокрема і стосовно канікул – на цьому наголосив голова Закарпатської ОДА у середу, 15 жовтня, на прес-конференції.

ВІДЕО ДНЯ

«Закиди, буцімто обласна влада зняла з себе це питання – неправдиві. Ми опікуємося (адже тема організації навчального процесу важлива у контексті потреби економити енергії), але пішли демократичним шляхом. Влада і колективи закладів самі вирішують – як їм працювати. І, до слова, почали це робити більше місяця тому» – цитує слова губернатора прес-служба Закарпатської ОДА.

Він навів приклад шкіл Хустщини, де громада вирішила у січні влаштувати канікули терміном у місяць, з метою і тепло зекономити, і дати учням відпочити.

Реклама

Нагадаємо, минулого року скасування осінніх канікул в Ужгороді призвело до шкільного бунту. Сотні учнів яйцями закидали мерію, вимагаючи повернути їм заслужений відпочинок.

Не виключено, що цьогоріч самі школи приймуть рішення перенести осінні канікули на зиму. І не останню роль у цьому рішенні відіграє складна енергетична ситуація в країні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно