Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В одному з припаркованих автобусів стався вибух, – рятувальники відпрацьовували надзвичайну пригоду у Берегові

В одному з припаркованих автобусів стався вибух, – рятувальники відпрацьовували надзвичайну пригоду у Берегові

В одному з припаркованих автобусів стався вибух, – рятувальники відпрацьовували надзвичайну пригоду у Берегові
Вчора, 14 жовтня, відбулися навчання рятувальних та правоохоронних структур на території міського автовокзалу в Берегові. За задумом на міській автостанції в одному з припаркованих автобусів...

Вчора, 14 жовтня, відбулися навчання рятувальних та правоохоронних структур на території міського автовокзалу в Берегові.

ВІДЕО ДНЯ

За задумом на міській автостанції в одному з припаркованих автобусів стався вибух, що вчинили терористи. Першими до місця подій прибули працівники швидкої медичної допомоги. Вони оперативно надали допомогу тим постраждалим, які були в доступному для них місці.

Через декілька хвилин прибули рятувальники з Берегівської ДРПЧ-12, які загасили полум’я та почали евакуацію інших пасажирів, які стали заручниками ситуації. Також оперативно прибули працівники ДАІ та міліції. Правоохоронці з автоматами дуже швидко оточили місце події, а працівники автоінспекції перекрили дорогу.

Реклама

Всього довелось евакуйовувати одинадцять постраждалих, роль яких виконували студенти Берегівського медколеджу. Їм була надана перша допомога, а потім на них чекала госпіталізація у Берегівській ЦРЛ. Допомагали лікарям і члени місцевого осередку Червоного Хреста.

Такі заходи будуть проведені по всій території області і призначені вони для того, аби скоординувати дії рятувальних служб в моменти терористичних актів.

Реклама

За ходом навчань з самого початку і до кінця спостерігав заступник голови Берегівської районної державної адміністрації Федір Бімба.

– Одною із цілей даного заходу було навчити не жити в страху і не панікувати, а правильно реагувати і діяти в цілях порятунку людських життів в разі справжнього терористичного акту. На мою думку, на сьогоднішній день ми з цим впоралися, не дивлячись на незначні недоліки в організаційних питаннях – відзначив Федір Бімба підводячи підсумки проведення даного навчання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно