Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У зв’язку з перебуванням міліціонерів у зоні АТО, значну частину роботи на виборах виконуватимуть працівники ДСО

У зв’язку з перебуванням міліціонерів у зоні АТО, значну частину роботи на виборах виконуватимуть працівники ДСО

У зв’язку з перебуванням міліціонерів у зоні АТО, значну частину роботи на виборах виконуватимуть працівники ДСО
26 жовтняв Україні пройдуть парламентські вибори. Незмінно на варті задля забезпечення громадського порядку, уникнення беззаконня під час волевиявлення чатуватимуть і працівники Державної служби...

26 жовтняв Україні пройдуть парламентські вибори. Незмінно на варті задля забезпечення громадського порядку, уникнення беззаконня під час волевиявлення чатуватимуть і працівники Державної служби охорони.

ВІДЕО ДНЯ

Днями правоохоронці пройшли відповідний інструктаж, адже хлопці готуються до патрулювання та охорони в посиленому режимі, – зазначається в повідомленні УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

- В зв’язку з тим, що значна кількість працівників УМВС виконують свій обов’язок на Сході країни, працівники ДСО працюватимуть «на всі сто». Тому на працівників служби покладено чимало завдань: забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, законних інтересів, - розповів командир роти міліції охорони УДСО в Закарпатті Василь Тимощук, зустрівшись з особовим складом для проведення інструктажу.

Реклама

На зборах міліціонери охорони вкотре ознайомились зі Законом України «Про міліцію», Законом України «Про вибори», обговорили основні алгоритми дій міліції під час охорони виборчих комісій та на виборчих дільницях.

- Упродовж виборчого процесу, напередодні та в день голосування ви маєте бути пильними. Сьогодні ситуація в країні непроста, тому чекати можна будь-чого, - підкреслив Василь Тимощук. - Запобігання правопорушенням, їх припинення, охорона і забезпечення громадського порядку - це ті основні завдання, що покладені на міліцію під час виборів.

Реклама

Василь Тимощук також наголосив, що працівники міліції повинні бути незалежними від впливу будь-яких політичних громадських об’єднань, націлив підлеглих на дотримання заходів особистої безпеки, витримку, уникнення провокацій, ввічливе ставлення до громадян, особливо під час проведення виборів.

Якщо говорити про пороблену роботу, то вже розпочато підготовку - забезпечення дільниць засобами охорони ДСО. Під надійним захистом і окружні виборчі комісії, яких в області шість. Відтак, працівники Державної охорони спрямовані на забезпечення стабільної ситуації на дільницях, дотримання Закону України, аби громадяни могли здійснити волевиявлення в спокійних умовах.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно