Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатті на двох мажоритарників стало менше

У Закарпатті на двох мажоритарників стало менше
Учора, 12 жовтня, відбувся другий етап ХІІІ з'їзду партії ВО «Батьківщина». На засіданні політсили після попередніх консультацій з іншими партіями прийняли рішення про знят із балотування висуванці...

Учора, 12 жовтня, відбувся другий етап ХІІІ з'їзду партії ВО «Батьківщина». На засіданні політсили після попередніх консультацій з іншими партіями прийняли рішення про знят із балотування висуванці від «Батьківщини» у виборчих округах №68 та №72, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації ВО "Батьківщина".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що по 68 округу від цієї політсили балотувався Сергій Кисиличин, а по 72-му - Сергій Стойка.

Коментуючи своє зняття з виборчих перегонів Сергій Кисиличин зокрема зазначив: «Ми бачимо, що на Ужгородщині повторюється сценарій 2012 року, коли голоси за демократичних кандидатів були розпорошені між численними мажоритарниками, а перемогу здобув кандидат від Партії Регіонів. На цих виборах маємо 27 кандидатів, але переможе, як завжди, тільки один. Дуже не хотілося б, щоб повторилася ситуація 2012 року. Я та моя команда, усвідомлюючи всю відповідальність, вирішили знятися з виборів задля того, щоб переміг саме кандидат з демократичного середовища. Також хочу закликати зійти з дистанції інших кандидатів-демократів, які, вочевидь, не претендують на перемогу, але хочуть на ділі довести свою державницьку позицію. На Майдані та на війні ми вже заплатили занадто високу ціну за те, що привели до влади банду Януковича, не даймо їм жодного шансу на повернення!»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно