Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жінка, на рахунку якої аж шість судимостей, знову вчинила крадіжку

Жінка, на рахунку якої аж шість судимостей, знову вчинила крадіжку

Жінка, на рахунку якої аж шість судимостей, знову вчинила крадіжку
Із заявою до правоохоронців звернулися дві жительки с.Буковинка Мукачівського району. Жінки розповіли, що, скориставшись їх відсутністю, невідома особа вкрала в однієї чавунний котел, який знаходився...

Із заявою до правоохоронців звернулися дві жительки с.Буковинка Мукачівського району. Жінки розповіли, що, скориставшись їх відсутністю, невідома особа вкрала в однієї чавунний котел, який знаходився в підвалі будинку, вартістю 1000 гривень, а в іншої - електричний мотор вартістю 1500 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначає Євгенія Красилинець, речниця Мукачівського МВ УМВС, в ході досудового розслідування з’ясувалося, що 38-річна жінка, яку запідозрили потерпілі, мала хист до злодійства, адже має вже декілька судимостей. Під час розмови з дільничним інспектором міліції підозрювана зізналася, що справді вкрала електричний мотор та чавунний котел у своїх знайомих коли тих не було вдома, а крадене опісля продала.

Жінка, на рахунку якої аж шість судимостей, жалкує про свій вчинок. У своє виправдання вона розповіла, що до цього її підштовхнула матеріальна безвихідь. Жінка ніде не працює й абсолютно не має грошей для існування. Також додала, що з таким кримінальним минулим їй важко влаштуватись на роботу. Але які б не були обставини, що спонукали жінку до злочину, факт залишається фактом, і за скоєне їй доведеться вкотре відповідати.

Реклама

Речові докази вилучено. Слідчим відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно