Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавчанам рекомендують звернути особливу увагу на ціль перебування у районі незареєстрованих громадян зі Сходу України

Іршавчанам рекомендують звернути особливу увагу на ціль перебування у районі незареєстрованих громадян зі Сходу України

Іршавчанам рекомендують звернути особливу увагу на ціль перебування у районі незареєстрованих громадян зі Сходу України
Вчора, 9 жовтня, відбулося перше засідання моніторингової групи з виявлення осіб, які прибули та прибувають в Іршавський район із східних областей України, на території яких проводиться...

Вчора, 9 жовтня, відбулося перше засідання моніторингової групи з виявлення осіб, які прибули та прибувають в Іршавський район із східних областей України, на території яких проводиться антитерористична операція, та Криму.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник моніторингової групи, начальник відділу містобудування та архітектури РДА Володимир Штумф зазначив про необхідність уточнення списків, до яких внесено цих громадян, відповідними районними службами, які їх формують., – зазначається на сайті Іршавської РДА. А саме: Іршавський районний сектор головного управління ДМС України в Закарпатській області, Іршавський районний центр зайнятості, управління соціального захисту населення РДА, управління Пенсійного фонду в Іршавському районі, районний центр соціальних служб сім'ї, дітей та молоді, Іршавський РВ УМВС в Закарпатській області.

В ході засідання, представники вищевказаних установ звернули увагу на той факт, що не всі громадяни, які приїзджають зі Сходу реєструються в міграційній службі району. У зв'язку з цим, дані щодо кількості переселенців у районі можуть помітно відрізнятися.

Реклама

Враховуючи ситуацію в державі, з метою запобігання дестабілізації суспільно-політичного життя Іршавщини, дільничним інспекторам району рекомендовано особливу увагу звертати на ціль та мету перебування незареєстрованих прибуваючих громадян.

Для максимального контролю ситуації за переселенцями, присутніми вирішено проводити подібні засідання щочетверга.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно