Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Невідомі обікрали берегівський ринок на 15 тисяч гривень

Невідомі обікрали берегівський ринок на 15 тисяч гривень
Минулої ночі на міському ринку Берегова сталася крадіжка. Злочинці обікрали торгові місця, винісши електротоварів на суму близько 15 тисяч гривень. Начальник Берегівського РВ УМВС Микола Куриця...

Минулої ночі на міському ринку Берегова сталася крадіжка. Злочинці обікрали торгові місця, винісши електротоварів на суму близько 15 тисяч гривень. Начальник Берегівського РВ УМВС Микола Куриця повідомив, що міліція вже має підозрюваних у цій справі і вони місцеві. Він також зазначив, що ринок заключив договір з охоронною фірмою «Зодіак». Окрім забезпечення охорони базару, фірма повинна нести матеріальну відповідальність за збитки перед торговцями у разі подібних крадіжок, повідомив міський голова Берегова Золтан Баб'як на своїй сторінці у Фейсбуці.

ВІДЕО ДНЯ

Також було обговорено рух на прибазарній вул. Сечені, де постійно накопичується величезна кількість транспорту. Нагадаємо, що влітку члени виконавчого комітету міської ради погодили встановлення тут знаку про заборону в’їзду транспорту, окрім службового. Микола Куриця зазначив, що дорожні знаки не виправляють ситуацію, бо ж підприємцям треба підвозити товар на ринок, а інших зручних підходів на територію ринку нема. Тому доведеться скасувати рішення і знайти інші методи вирішення цього питання. У цьому ракурсі йшлося, до прикладу, про інші під’їзди до базару.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно