Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молоді "леви" здолали 19-річних "говерлян"

Молоді "леви" здолали 19-річних "говерлян"
У рівній боротьбі, львів’яни перемагають «говерлян» з рахунком 2:1. Позиція у турнірній таблиці мотивувала підопічних Валентина Слюсара на максимальну згуртованість та зіграність, у матчі проти...

У рівній боротьбі, львів’яни перемагають «говерлян» з рахунком 2:1.

ВІДЕО ДНЯ

Позиція у турнірній таблиці мотивувала підопічних Валентина Слюсара на максимальну згуртованість та зіграність, у матчі проти лідерів групи А, львівських «Карпат». Перевага «левів» на полі помітною не була. «Говерляни» вміло контратакували, та працювали у відборі. Не гребували і контролем м’яча. Словом, до матчу підійшли відповідально. На початку першого тайму, гравці «Говерли» організовували швидкісні атаки. Але ударам Варваринця та Тищука бракувало точності, - розповів Олександр Бодня з інформаційного відділу ФК "Говерла".

Золоте правило футболу спрацювало не на користь ужгородців, і вже на 20 хвилині «Карпати» відкрили рахунок. Технічний удар Полюганича по воротах запам’ятає кіпер господарів, Цвєтков. М’яч пролітає над воротарем, і без поспіху закочується за лінію воріт. 0:1. Гол, чомусь, негативно вплинув на гру «Говерли». Ужгородці банально скинули оберти та притиснулися до власних воріт. Бодай якусь відповідь підопічні Слюсара організували на 30-ій хвилині. Але удар форварда «Говерли» вийшов, м’яко кажучи, невдалим. Миттю пізніше, кволість була помітна і у грі гостей. Це лише зіграло «говерлянам» на користь. Індивідуальним проходом, Варваринець залишив позаду двох захисників «Карпат». Не підвів Володимира і удар з лінії карної площі - 1:1.

Реклама

Наставник «левів» відреагував на втрату переваги миттєво, випустивши на поле ще одного гравця атакуючого плану. Наступні 10 хвилин на полі царював атакуючий футбол. Ближчими до реалізації були гості. Але постріл Полюганича з ударної позиції пройшовся набагато вище воріт.

У таймі другому створювати нагоди взялися «Карпати». Результат, щоправда, прийшов вже на 50-ій хвилині. У боротьбі за м’яч, в межах карної зони, Буксар, володіючи мячем, віддає його партнеру по команді, Михайлу Ряшку. Але першим на м’яч встигає гравець «Карпат» Карпенко. Ігор впритул розстріляв ворота господарів та вивів свою команду вперед.

Реклама

Приємно, що на цьому «говерляни» не здалися. Навпаки, намагалися йти вперед та якомога більше атакувати. Часом, вдавалося притискати «Карпати» біля власних воріт. Але зробити останній результативний пас ужгородцям не вдавалося. Не менш небезпечно створювали власні нагоди і гості. Але на останньому рубежі надійно відіграв Цвєтков.

Результат поєдинку - 2:1 на користь львів’ян.

«Говерла U-19» - «Карпати U-19» 1:2Голи: Варваринець (32’) – Полюганич (20’), Карпенко (50’);«Говерла»: Цвєтков, Гей, Ряшко, Беца, Буксар, Тома, Нурієв, Сегедій, Павлич, Тищук (Рацин, 81’), Варваринець В.«Карпати»: Сілецький, Вербний, Виздрик, Олійник, Диня (Скотаренко, 75’), Лебедь (Гладкий, 34’), Намуйлик, Богач (Бусько, 88’), Швед, Полюганич (Саутін, 71’), Карпенко (Захарків, 74’).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно