Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Воловецькі посадовці зривають опалювальний сезон

Воловецькі посадовці зривають опалювальний сезон
Як повідомив прокурор Воловецького району Олександр Братюк: «Нами проведено перевірку з дотримання Бюджетного кодексу України та Закону України «Про здійснення державних закупівель» в діяльності...

Як повідомив прокурор Воловецького району Олександр Братюк: «Нами проведено перевірку з дотримання Бюджетного кодексу України та Закону України «Про здійснення державних закупівель» в діяльності управління освіти, молоді та спорту Воловецької районної державної адміністрації. Виявлено ряд порушень бюджетного законодавства і поставлено вимогу про негайне усунення порушень».

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, перевіркою встановлено нецільове використання коштів на загальну суму понад 7,5 тисяч гривень, яке допущено головним бухгалтером. Крім того, виявлено порушення вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» у діяльності вказаного управління, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Так, у травні поточного року управлінням освіти, молоді та спорту Воловецької РДА було оголошено про проведення процедури закупівлі 470 тонн кам'яного вугілля. Комітетом з конкурсних торгів було визнано переможцем підприємця з найбільш економічно вигідною пропозицією на конкурсних торгах.

Реклама

І хоча передбачений законом термін для укладення договору про закупівлю вугілля з переможцем вже сплив, члени тендерного комітету досі не вжили передбачених законодавством заходів, що ставить під загрозу зрив опалювального сезону.

За результатами перевірки прокуратурою району внесено подання начальнику управління освіти, молоді та спорту Воловецької РДА з вимогами про усуненню виявлених порушень та недопущення їх у подальшому та притягнення винних осіб до відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно