Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавська малеча дізналась про Правила дорожнього руху (ФОТО)

Іршавська малеча дізналась про Правила дорожнього руху (ФОТО)

Іршавська малеча дізналась про Правила дорожнього руху (ФОТО)
Днями правоохоронці Іршавського райвідділу міліції відвідали один із дитячих садочків міста, щоб розповісти діточкам про Правила дорожнього руху, повідомила Віта Горзов з Іршавського РВ...

Днями правоохоронці Іршавського райвідділу міліції відвідали один із дитячих садочків міста, щоб розповісти діточкам про Правила дорожнього руху, повідомила Віта Горзов з Іршавського РВ УМВС.

ВІДЕО ДНЯ

Автомобілі, мотоцикли, велосипеди - навколо маленького пішохода сотні джерел небезпеки. Навіть коли дитина ще не стала самостійним учасником руху, а гуляє лише у супроводі дорослих, вона може опинитися в складній дорожній ситуації. Саме тому Правила дорожнього руху необхідно вивчати вже в дитячому садочку - так вважають правоохоронці Іршавського райвідділу.

Найкраще це робити під час безпосереднього спілкування з дітьми і в ігровій формі.

Реклама

Діти залюбки демонстрували свої знання правил дорожнього руху і безпечної поведінки, переходячи імпровізовані перехрестя. Правоохоронці допомагали дітлахам та показували, як правильно поводитись на проїжджій частині дороги, щоб не спричинити аварійну ситуацію.

А от для закріплення теоретичних знань, після навчальної прогулянки, міліціонери розповіли дітям про те, наскільки важливо знати основні правила безпечної поведінки на дорозі. У свою чергу малеча поділилася з працівниками міліції своїми знаннями. Тематичні плакати допомогли наочно пояснити дошкільнятам, наскільки серйозно треба ставитися до виконання вимог Правил дорожнього руху.

Реклама

Правоохоронці сподіваються, що знання, які отримали діти під час бесіди, стануть їм у пригоді, а батькам не буде приводу хвилюватись за життя і безпеку своїх дітей на дорогах та в побуті.

Іршавська малеча дізналась про Правила дорожнього руху (ФОТО) – 01
Іршавська малеча дізналась про Правила дорожнього руху (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно