Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті "ОПОРА" зафіксувала антипіар проти "Народного фронту"

На Закарпатті "ОПОРА" зафіксувала антипіар проти "Народного фронту"

На Закарпатті "ОПОРА" зафіксувала антипіар проти "Народного фронту"
Кілька білбордів із ознаками чорного піару щодо партії «Народний фронт» зафіксовані минулого тижня у Закарпатській області. Білборди, за інформацією громадської мережі "ОПОРИ", невідомі розмістили...

Кілька білбордів із ознаками чорного піару щодо партії «Народний фронт» зафіксовані минулого тижня у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Білборди, за інформацією громадської мережі "ОПОРИ", невідомі розмістили у місті Берегово на вул. Мукачівській, у місті Виноградів на вул. Комунальній та між селами Заріччя і Сільце Іршавського району. При цьому на зображеннях відсутня інформація з вихідними даними про друковану продукцію. Також немає інформації, кому належать рекламні щити.

На білбордах – карикатурне зображення прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра МВС Арсена Авакова та начальника УМВС в Закарпатській області Сергія Шаранича. Під зображеннями напис: «Призначав, погоджував, служить Медведчуку. Чому вони не виконують Закон про люстрацію».

Реклама

Наприкінці тижня згадані білборди зникли.

«Я думаю, що попереду буде багато таких брудних технологій чорного піару проти нашої політичної сили з боку нечесних конкурентів», – прокоментував ОПОРІ координатор виборчого штабу «Народного фронту» в Закарпатській області Валерій Лунченко. – Ми повідомили про ці білборди центральний штаб». Кандидат у нардепи додав, що оскільки зображення із негативною інформацією уже зникли, наразі до правоохоронців не звертатимуться. Але якщо у майбутньому таке повториться, будуть писати заяви у відповідні органи.

Реклама

Варто зазначити, що Арсеній Яценюк та Арсен Аваков є зареєстрованими кандидатами у народні депутати. Відтак розповсюдження позитивної чи негативної інформації про них підпадає під дію Закону України «Про вибори народних депутатів України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно