Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині відбувся шкільний футбольний турнір (ФОТО)

На Тячівщині відбувся шкільний футбольний турнір (ФОТО)
Нещодавно у цьому віддаленому гірському селі на території школи відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Це дало змогу покращити якість проведення занять з фізкультури та різного роду...

Нещодавно у цьому віддаленому гірському селі на території школи відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Це дало змогу покращити якість проведення занять з фізкультури та різного роду спортивних змагань.

ВІДЕО ДНЯ

Так, з нагоди Дня вчителя було проведено футбольний турнір з метою підготовки до змагання «Шкіряний м’яч».Організаторами спортивного свята виступили сільський голова А.М. Барна та вчитель фізичного виховання Руськомокрянської ЗОШ В.І. Вінд.

А учасниками виступили команди гірських населених пунктів: Лопухово, Усть-Чорна, Дубове, Руська Мокра. Змагання проводились у двох вікових групах: 2001-2002 та 2003-2004 р.н.

Реклама

Матчі були захоплюючими та напруженими. У старшій віковій групі трійка призерів сформувалась наступним чином: Дубове, Лопухово, Усть-Чорна. У молодшій групі футболісти з Дубового знову стали кращими. Срібло та бронзу здобули відповідно команди з Усть-Чорної та Руської Мокрої. Також оргкомітетом визначено кращих гравців турніру. Ними стали: у старшій віковій групі - І. Декет з смт. Дубове, у молодшій групі - Б. Меклеш з смт. Усть-Чорна. Команди переможниці нагороджені грамотами та новими футбольними м’ячами.

На Тячівщині відбувся шкільний футбольний турнір (ФОТО) – 01
Реклама
На Тячівщині відбувся шкільний футбольний турнір (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно