Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • П’ять загонів тероборони Берегівщини складатимуться з 268 осіб (ФОТО)

П’ять загонів тероборони Берегівщини складатимуться з 268 осіб (ФОТО)

П’ять загонів тероборони Берегівщини складатимуться з 268 осіб (ФОТО)
Під час прес-конференції начальника Берегівського РВ УМВС Миколи Куриці були присутні і представники деяких громадських формувань міста та району. Керівник берегівських правоохоронців підкреслив...

Під час прес-конференції начальника Берегівського РВ УМВС Миколи Куриці були присутні і представники деяких громадських формувань міста та району.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник берегівських правоохоронців підкреслив важливість цих формувань для підтримки порядку та спокою громадян. Особливо їх допомога стане в нагоді під час виборів до парламенту. Однак, як зазначив Микола Куриця, потрібно переглянути списки учасників громадських формувань, адже охороною порядку мають займатися серйозні й свідомі люди, без судимостей.

Окрім того, для членів громадських формувань будуть виготовлені спеціальні посвідчення та жилети.

Реклама

Микола Куриця подякував працівникам охоронної фірми «Шериф», з допомогою яких було розкрито чимало злочинів. Особливо корисними для міліції є їх камери спостереження. Всього ж на території міста таких камер є 18, однак вони чорно-білі. Нещодавно в мікрорайоні на Мужайській та в центральній частині міста були встановлені дві кольорові камери. Сприяє коштами для налагодження відоспостереження районна та міська влада. Також Микола Куриця повідомив про намір встановити аналогічне обладнання на в’їздах у місто.

Під час медійного заходу представник Берегівського військкомату повідомив присутніх, що за наказом військового керівництва у області та в районах зокрема будуть створені загони оборони. На Берегівщині таких формувань має бути 5, куди входитимуть 268 осіб. Так, для цього будуть існувати об’єднані із кількох сіл загони з визначеним центром, де, у свою чергу, знаходитиметься зброя. Учасники, сформовані із військовозобов’язаних, за потреби охоронятимуть блок-пости, органів місцевого самоврядування, захищатимуть від диверсійно-розвідувальних груп. У зону АТО, запевнив представник військкомату, членів загонів оборони не братимуть. Вони дислокуватимуться на місцях, там же назначатимуть керівника кожного із загонів.

Реклама
П’ять загонів тероборони Берегівщини складатимуться з 268 осіб (ФОТО) – 01
П’ять загонів тероборони Берегівщини складатимуться з 268 осіб (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно