Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині активізувались шахраї

На Берегівщині активізувались шахраї
6 жовтня начальник Берегівського РВ УМВС України Миколя Куриця провів прес-конференцію «Про результати діяльності Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області за 9 місяців 2014...

6 жовтня начальник Берегівського РВ УМВС України Миколя Куриця провів прес-конференцію «Про результати діяльності Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області за 9 місяців 2014 року».

ВІДЕО ДНЯ

Так, за січень-вересень 2014 року черговою частиною Берегівського РВ УМВС взято на облік (зареєстровано в журналі єдиного обліку) 3132 заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, що на 378 заяв та повідомлень більше за аналогічний період минулого року

Станом на 1 жовтня до ЄРДР внесено 487 кримінальних проваджень, з них оголошено підозру по 249. Із вказаної кількості оголошених підозр (184 особи) 14 особам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та 6 особам у вигляді домашнього арешту.

Реклама

З обвинувальним актом та з угодою до суду скеровано 239 КП. Вжитими заходами на території обслуговування не допущено такого виду злочину як зґвалтування.

Наразі на Берегівщині нема нерозкритих вбивств і розбоїв, - повідомив головний міліціонер міста. Залишається один грабіж, який стався в Батьові з чоловіком, у якого відібрали телефон. Досить багато стається на Берегівщині шахрайств і основна маса - це телефонні та Інтернет-шахраї, які видурюють у наївних громадян гроші. Тому очільник берегівської міліції просить громадян бути пильними, коли з ними зв'язуються підозрілі особи.

Реклама

Щодо хуліганства, то залишається недопрацьованим злочин, що стався на горі Керек, де взимку невідомі особи поламали хрести. Ще встановлені 5 осіб по інших подібних злочинах.

З початку року працівниками Берегівського РВ УМВС виявлено та задокументовано 12 кримінальних проваджень пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю та боєприпасами, з яких:

- по 12 КП особам оголошено підозру;

Реклама

- 11 КП з обвинувальним актом у т.ч. з угодою направлено до суду.

- 1 КП в провадженні СВ (особу встановлено)

З незаконного обігу зброї вилучено 3 одиниці нарізної зброї, 2 обрізи, 10 одиниць холодної зброї та 260 шт. боєприпасів.

Також працівниками райвідділу проводиться перевірка власників зброї.

За правопорушення порядку придбання, реєстрації, зберігання мисливської вогнепальної та газової зброї працівниками райвідділу станом на 1 жовтня складено 30 адмінпротоколів за ст. 192 КУпАП (СДІМ - 8, ДС - 22).

З початку року працівниками райвідділу виявлено та зареєстровано 22 КП у сфері незаконного обігу наркотиків.

Із вказаної кількості кримінальних проваджень по незаконному обігу наркотиків:

Реклама

- оголошено 19 підозр

- направлено до суду 17 КП

- в провадженні 5 КП (всі особи встановлені)

З незаконного обігу НОН вилучено 15245 г наркотичних речовин.

Так, були проведені відповідні заходи на дискотеках у клубах «К2» та «Флейм», а також по вул. Б. Хмельницького у прміщенні шиномонтажні. Велика допомога по виявленню незаконного вибігу наркотиків була з боку берегівських громадських формувань. За словами Миколи Куриці наркотики на Берегівщину потрапляють з інших регіонів України.

Станом 1 жовтня працівниками райвідділу по лінії НОН складено 1 адміністративний протокол за ст.44–1 КУпАП (СДІМ-1).

Протягом січня - вересня 2014 року працівники Берегівського РВ до адміністративної відповідальності притягнуто 691 правопорушник за різними статтями КУпАП.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно