Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські семінаристи продовжують співпрацю з волинськими колегами (ФОТО)

Ужгородські семінаристи продовжують співпрацю з волинськими колегами (ФОТО)

Ужгородські семінаристи продовжують співпрацю з волинськими колегами (ФОТО)
У Карпатському університеті імені Августина Волошина та Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила та Мефодія пройшла зустріч з семінаристами та викладачами Волинської...

У Карпатському університеті імені Августина Волошина та Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила та Мефодія пройшла зустріч з семінаристами та викладачами Волинської православної духовної семінарії.

ВІДЕО ДНЯ

Ректор університету, архімандрит Віктор (Бедь), розповів про статус, структуру вузу, можливості, які студенти мають, навчаючись за програмами двох дипломів. Було також відзначено, що між ректоратами ужгородського та волинського навчальних закладів є відповідні домовленості про обмін студентами та паралельного здобуття ними освіти, повідомили у прес-службі УУБА-Кау.

А отже, хто виявить бажання навчатися з метою здобуття світської освіти за спеціальностями право, педагогіка та психологія, а також диплома богослова (теолога) державного зразка може подавати заяви для навчання у КаУ та УУБА. Волинська церковна семінарія таких можливостей не має. А тому семінаристів цікавили умови навчання, соціальні проекти, які діють в університеті, пільги,що надаються дітям з малозабезпечених родин, проживання, можливість стажування за кордоном.

Реклама

Проректор з навчальної роботи священник Василь Лозинський та секретар вченої ради протоієрей Ігор Скиба в свою чергу розповіли про свій навчальний заклад та підтвердили бажання в подальшому поглиблювати співпрацю та обмін студентами Закарпаття та Волині. Взаємна користь в цьому є для всіх – і для викладачів, і для студентів.

Ужгородські семінаристи продовжують співпрацю з волинськими колегами (ФОТО) – 01
Реклама
Ужгородські семінаристи продовжують співпрацю з волинськими колегами (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно