Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Переселенці зі Сходу цікавляться закарпатською нерухомістю

Переселенці зі Сходу цікавляться закарпатською нерухомістю
Крім житла, переселенці також активно цікавляться можливістю відкрити свій бізнес - в основному нові готелі. Біженці зі Сходу активно купують нерухомість в невеликих містах і селах на Західній...

Крім житла, переселенці також активно цікавляться можливістю відкрити свій бізнес - в основному нові готелі.

ВІДЕО ДНЯ

Біженці зі Сходу активно купують нерухомість в невеликих містах і селах на Західній Україні. Так, житель Ужгорода Євген днями продав родині біженців з Луганська свій дачний будиночок. За його словами, до цього він п’ять років не міг розпрощатися з ділянкою, і тепер появі покупців-переселенців дуже зрадів.

«Молода сім’я з Луганська за три тисячі доларів купила у мене дачу в селищі Нижнє Солотвино. На території в 7,5 соток - двокімнатний цегляний будиночок. Є також альтанка, а сам ділянка обгороджена дерев’яним парканом. Проведено світло і газ", - розповів Євген.

Реклама

Крім житла, переселенці також активно цікавляться можливістю відкрити свій бізнес - в основному нові готелі. За словами місцевих жителів, прибулі жителі Донецької області викуповують ділянки і збираються побудувати готелі вже мало не до Нового року.

«Найняли будівельників з місцевих, будуть і персонал набирати - покоївок, кухарів і офіціантів. Я не проти, а от інші вже незадоволені, все-таки у них грошей може бути більше, ніж у нас, і буде конкуренція», - розповіла мешканка Хуста Оксана Карпенко.

Реклама

У свою чергу ріелтори відзначають, що вихідці з Донбасу дійсно цікавляться нерухомістю на Західній Україні, втім, реальних угод поки не так і багато, більше поки придивляються. За словами ріелторів, в основному переселенці цікавляться дешевим житлом: квартирами і будиночками в передгір’ї вартістю до 20 тисяч доларів. А перевагу жителі сходу віддають Львову та області, оскільки саме тут завжди спостерігається найбільша кількість туристів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно