Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві відбулись урочистості з нагоди Дня вчителя

У Тячеві відбулись урочистості з нагоди Дня вчителя
3 жовтня в Тячівському районному будинку культури відбулося святкування з нагоди відзначення Дня музики та Дня вчителя. В урочистому святкуванні брали участь також представники місцевої влади, а...

3 жовтня в Тячівському районному будинку культури відбулося святкування з нагоди відзначення Дня музики та Дня вчителя. В урочистому святкуванні брали участь також представники місцевої влади, а також вчителі закладів культури району.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, на святі були присутні виконуючий обов’язки першого заступника голови Тячівської районної державної адміністрації Богдан Макусій та заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Євгенія Славна. Богдан Юрійович привітав всіх присутніх вчителів з їх професійним святом та за особливі досягнення в сфері естетичного виховання молодого покоління нагородив грамотами державної адміністрації окремих вчителів, повідомила прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Крім того, з вітальними словами на адресу винуватців свята виступили начальник організаційного відділу Тячівської районної ради Олександр Козар та в.о. начальника відділу культури державної адміністрації Ольга Магула, які також відзначили грамотами кращих вчителів.

Реклама

У рамках урочистостей присутні також мали можливість переглянути багато красивих номерів у виконанні вихованців та викладачів шкіл естетичного виховання району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно