Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Неповнолітній юнак обікрав недобудований будинок

Неповнолітній юнак обікрав недобудований будинок
До правоохоронців звернувся 37-річний чоловік із заявою про те, що невідома особа проникла в його недобудований будинок, звідки вкрала дві бензопили загальною вартістю 4000 гривень. На місце...

До правоохоронців звернувся 37-річний чоловік із заявою про те, що невідома особа проникла в його недобудований будинок, звідки вкрала дві бензопили загальною вартістю 4000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

На місце вчинення злочину приїхала слідчо-оперативна група. В ході проведення оперативно розшукових заходів, уже за кілька годин правоохоронці встановили особу крадія. Як зазначають в Рахівському РВ УМВС, ним виявився неповнолітній односельчанин заявника. Хлопець зізнався у вчиненні крадіжки та віддав бензопили.

Як повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський, за фактом крадіжки старший слідчий Євгеній Маріонда розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно