Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові відбулись змагання з шахів та настільного тенісу (ФОТО)

У Берегові відбулись змагання з шахів та настільного тенісу (ФОТО)

У Берегові відбулись змагання з шахів та настільного тенісу (ФОТО)
За ініціативи голови обласної асоціації ветеранів Юрія Захарова спільно з відділом молоді та спорту Берегівської райдержадміністрації було заплановано ряд спортивно-масових заходів з метою належного...

За ініціативи голови обласної асоціації ветеранів Юрія Захарова спільно з відділом молоді та спорту Берегівської райдержадміністрації було заплановано ряд спортивно-масових заходів з метою належного відзначення Дня людей похилого віку. Увага акцентувалась на залученні до змагань ветеранів.

ВІДЕО ДНЯ

Так, 1 жовтня, в приміщенні спортивної бази УСБ «Закарпаття» міста Берегово був проведений шаховий турнір. Позмагатись і підтвердити свій клас приїхало 9 шахістів. Вже після декількох зіграних турів можна було визначити переможця турніру, який в минулому завоював звання чемпіона області. Між іншими відбувалась боротьба. В підсумку, кубок дістався Володимиру Рижонкову з міста Ужгород, срібну медаль отримав Калман Манді з села Мужієво, а бронзо здобув мешканець Мукачева – Василь Паук. Переможець та призери турніру були нагороджені медалями та грамотами. Нагороджували кращих: голова обласної організації ветеранів-шахістів Захаров Юрій та начальник відділу молоді та спорту Берегівської райдержадміністрації Подмятніков Олександр.

Того ж дня в спортивному залі ЗОШ № 10 міста Берегове відбувалось інше спортивне дійство: вибороти кубок зібралися любителі настільного тенісу. Змагання проходили цікаво і з інтригою, адже по закінченню змагання у трьох учасників була однакова кількість очок. Тому суддям довелось визначати зайняті учасниками місця по очним зустрічам. Володарем кубку став Михало Солошенко, срібним дісталось Йосипу Фоврішу, а бронзу виборов Бейло Нодь. Переможці турніру були нагороджені медалями та грамотами.

Реклама
У Берегові відбулись змагання з шахів та настільного тенісу (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно