Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На обласних туристичних змаганнях "Срібний намет – 2014" перемогу святкували педагоги Ужгородського району

На обласних туристичних змаганнях "Срібний намет – 2014" перемогу святкували педагоги Ужгородського району

На обласних туристичних змаганнях "Срібний намет – 2014" перемогу святкували педагоги Ужгородського району
З метою реалізації заходів щодо подальшого розвитку молодіжного, дитячо-юнацького туризму і краєзнавства, масового залучення педагогічних працівників до активних форм туристсько-краєзнавчої і...

З метою реалізації заходів щодо подальшого розвитку молодіжного, дитячо-юнацького туризму і краєзнавства, масового залучення педагогічних працівників до активних форм туристсько-краєзнавчої і пошуково-дослідницької роботи з вивчення рідного краю, відзначення Всесвітнього дня туризму та 25-річчя з дня заснування Іршавської районної станції юних туристів 25 – 28 вересня 2014 року в урочищі Ставліш біля м. Іршава були проведені IX обласні туристські змагання працівників освітніх закладів Закарпатської області "Срібний намет – 2014".

ВІДЕО ДНЯ

У змаганнях взяли участь команди туристів-педагогів Великоберезнянського, Виноградівського, Іршавського, Мукачівського, Рахівського, Свалявського, Тячівського, Ужгородського та Хустського районів, міст Ужгорода та Мукачева, а також поза конкурсом виступила команда факультету туризму УжНУ, – повідомляє департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Змагання проводилися у восьми видах, серед яких спортивне орієнтування, фігурне володіння велосипедом, командна смуга перешкод. Крім того, учасники демонстрували своє уміння у розпалюванні вогнища, майстерності приготування національних страв, виявляли силу та витривалість у перетягуванні канату та ін.

Реклама

За результатами цікавої, напруженої боротьби у комплексному заліку конкурсної програми призові місця вибороли: команда педагогів Ужгородського району – І місце; представники Хустського району – ІІ місце; освітяни Свалявського району – ІІІ місце.

У загальнокомандному заліку за результатами змагань із спортивного туризму (спортивне орієнтування, фігурне водіння велосипедом та командна смуга перешкод) переможці розташувалися наступним чином: І місце – команда Ужгородського району; ІІ місце – команда Іршавського району; ІІІ місце – команда м. Мукачево.

Реклама

Власним прикладом педагоги ще раз довели, що активний спосіб життя, заняття спортом, зрештою цікавий і змістовний відпочинок на свіжому повітрі під силу кожному, хто дбає про своє здоров’я, прагне бути енергійним та бадьорим, хто хоче знайти гармонію в житті й продовжити молодість.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно