Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Злочинна група зазіхнула на святе, обікравши чотири храми Ужгородщини

Злочинна група зазіхнула на святе, обікравши чотири храми Ужгородщини

Злочинна група зазіхнула на святе, обікравши чотири храми Ужгородщини
Негідники обікрали щонайменше чотири Божі храми, розташовані в сусідніх селах Ужгородського району, за що тепер понесуть заслужене покарання. Як повідомила СЗГ УМВС України в Закарпатській област,...

Негідники обікрали щонайменше чотири Божі храми, розташовані в сусідніх селах Ужгородського району, за що тепер понесуть заслужене покарання.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомила СЗГ УМВС України в Закарпатській област, у вересні на території Ужгородського району невідомими особами було скоєно 4 крадіжки з церков.

Зокрема, в с.Минай неподалік Ужгорода невідомі зловмисники шляхом взлому бокових дверей на греко-католицькій церкві викрали вночі з сейфа гроші вірян в сумі 30 тисяч гривень.

Реклама

З православного храму в сусідній Розівці аналогічним чином було викрадено 1700 гривень. Залізли злодії, розбивши вікно, і в церкву в с.Концово. Також обікрали, шляхом віджиму металопластикових дверей, храм в с.Тийглаш. Тут із дерев′яного ящика для пожертв вірян зникли гроші в сумі близько 300 гривень.

За всіма цими фактами було розпочато кримінальні провадження, розшуком церковних злодюг зайнялись працівники карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції.

Реклама

І от цими днями крадіїв вдалось затримати. Як з′ясували правоохоронці, церкви в сусідніх селах обкрадала злочинна група в складі чотирьох жителів с.Галоч Ужгородського району.

Зловмисники зізналися в скоєному, слідство у справі триває. Тепер слідчі з′ясовують, де ще встигли наслідити ці негідники, котрі зазіхнули на святе.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно