Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери Берегівщини відточували професійну майстерність (ФОТО)

Міліціонери Берегівщини відточували професійну майстерність (ФОТО)

Міліціонери Берегівщини відточували професійну майстерність (ФОТО)
Вміння влучно стріляти та добре володіти навичками рукопашного бою є гарантом як особистої безпеки працівника міліції, так і безпеки оточуючих громадян. У зв’язку з напруженою ситуацією, яка...

Вміння влучно стріляти та добре володіти навичками рукопашного бою є гарантом як особистої безпеки працівника міліції, так і безпеки оточуючих громадян.

ВІДЕО ДНЯ

У зв’язку з напруженою ситуацією, яка склалася на сході країни, велика кількість правоохоронців–добровольців, серед них і міліціонери Берегівщини, щомісяця відправляються до зони АТО. Ризикуючи власним життям та здоров’ям, вони виконують покладені на них обов’язки по охороні громадського порядку, повідомила Яна Денисюк з Берегівського РВ УМВС.

Через це керівництво Берегівського райвідділу міліції робить все можливе для належної підготовки місцевих правоохоронців, підвищення рівня їх фізичної та практичної підготовки, готовності до дій в різних нетипових ситуаціях, які знадобляться їм як при виконанні завдань в зоні АТО, так і при здійсненні щоденних службових обов’язків.

Реклама

З цією метою упродовж останніх трьох місяців викладачі кафедри фізичної підготовки Київської національної академії внутрішніх справ із силовиками Берегівщини проводять заняття з рукопашного бою. На таких заняттях правоохоронці відточують навики володіння прийомами рукопашного бою при затриманні злочинців, захисті від холодної та вогнепальної зброї.

Також важливим у діяльності працівника міліції є володіння зброєю, вміння прицільно вести вогонь. Тому систематично з працівниками берегівської міліції проводяться навчальні стрільби.

Реклама

Так, нещодавно на полігоні в с.Астей Берегівського району були проведені чергові навчальні стрільби з бойової зброї: автомата Калашникова, пістолетів ТТ і ПМ.

Мета проведення даного тренування, як зауважив начальник сектору кадрового забезпечення Берегівського райвідділу міліції Віталій Михайлов, полягала у перевірці реальних умінь працівників, підвищенні їх майстерності ведення вогню, відточенні навичок володіння зброєю та відпрацюванні поведінки при різноманітних операціях.

Міліціонери Берегівщини відточували професійну майстерність (ФОТО) – 01
Реклама
Міліціонери Берегівщини відточували професійну майстерність (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно