Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Іршаві відбулося чергове засідання робочої комісії з будівництва в рамках програми "Власний дім"

В Іршаві відбулося чергове засідання робочої комісії з будівництва в рамках програми "Власний дім"

В Іршаві відбулося чергове засідання робочої комісії з будівництва в рамках програми "Власний дім"
Вчора, 1 жовтня, відбулося чергове засідання робочої комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва за програмою «Власний дім». Провів засідання голова комісії, перший заступник...

Вчора, 1 жовтня, відбулося чергове засідання робочої комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва за програмою «Власний дім».

ВІДЕО ДНЯ

Провів засідання голова комісії, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Полончак, – повідомляє прес-служба Іршавської РДА.

На порядку денному стояв розгляд документів кредитозаймачів та встановлення розміру кредиту, який виділяється через фонд інвестування об'єктів соціальної сфери та промисловості, по програмі «Власний дім». В ході засідання, начальник відділу з питань цивільного захисту РДА Юрій Химинець поінформував присутніх про реалізацію державної політики в галузі індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості, шляхом надання пільгових кредитів обласним фондом інвестування об'єктів соціальної сфери та промисловості, по даній програмі, також він ознайомив членів комісії з поданими документами від кредитозаймачів для добудови-реконструкції та облаштування інженерних мереж приватних житлових будинків.

Реклама

Вивчивши пакети документів, що подані на розгляд комісії від кредитозаймачів, визначивши суми кредитів, комісією було вирішено подати клопотання перед обласним фондом інвестування об'єктів соціальної сфери та промисловості по програмі «Власний дім» щодо надання пільгових кредитів всім трьом громадянам, чиї документи розглядалися.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно