Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині обговорювали роботу спортивних шкіл району

На Іршавщині обговорювали роботу спортивних шкіл району
Вчора, 30 вересня, була проведена виїзна нарада щодо роботи спортивних шкіл Іршавського району за участі першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Полончака, керівника апарату...

Вчора, 30 вересня, була проведена виїзна нарада щодо роботи спортивних шкіл Іршавського району за участі першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Полончака, керівника апарату райдержадміністрації Олега Козенюка та начальника відділу освіти РДА Єлизавети Яцканич.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочинаючи нараду, Михайло Михайлович ознайомив присутніх із станом матеріально-технічної бази спортивних шкіл та наголосив на необхідності популяризації заняття спортом серед учнівської молоді. Про це зазначають в Іршавській РДА.

Під час наради присутніми обговорювались як успіхи в спортивному житті району, так і труднощі, які при цьому виникають.

Реклама

Завідувач сектору молоді та спорту РДА Андрій Данканич охарактеризував стан справ в галузі спорту та розповів про досягнення вихованців спортивних шкіл.

Директор дитячої юнацької спортивної школи Василь Жупанин розповів про навчально-тренувальну роботу, яка проводиться в основному на спортивних базах і майданчиках сіл: Сільце, Загаття, Великий Раковець, Малий Раковець, Білки, Кам’янське, Осій, Заріччя, Арданово, Вільхівка, Довге, Ільниця та м. Іршава. В ДЮСШ працює 24 чоловік тренерсько-викладацького складу. Всього спортивно-масовою роботою охоплено 865 учнів, які займаються футболом, волейболом, настільним тенісом, баскетболом, боротьбою дзю-до та легкою атлетикою.

Реклама

Щодо Іршавської дитячої юнацької спортивної школи «Колос», то тут культивуються 2 види спорту – важка атлетика та футбол. В групах з важкої атлетики 64 учнів, які займаються в спеціалізованому важкоатлетичному залі при Іршавській ЗОШ № 2 та в залі важкої атлетики с. Ільниця. Тренери з важкої атлетики – майстри спорту з даного виду спортивних дисциплін. 198 учнів грають футбол на сільських стадіонах Броду, Загаття, Приборжавського та Білок.

Тренери, в свою чергу, акцентували увагу керівництва на проблемі з транспортом, коли учням доводиться брати участь в змаганнях в один день в декількох різних містах. Вони також зауважували, що, попри деякі труднощі, їм разом з вихованцями, вдається досягати на змаганнях хороших результатів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно